Библиотека към нашия център за обучения

Фондацията ни вече няколко месеца разполага с център за обучения на деца от семейства в неравностойно положение. Там се обучават ученици от 5., 6. и 7 клас по български език, английски език и математика, напълно безплатно. От скоро разполагаме и с библиотека, която е запълнена вече с достатъчно помагала по математика и български език, и всички литературни произведения за изброените класове. Всичко това се случва чрез кампанията ни "Дари помагала, книги и учебни пособия за подготовката за матурите на деца в неравностойно положение", където дарители помогнаха да осъществим и тази наша мечта, да подсигурим библиотека за децата, посещаващи обучителния център. Голяма част от книгите са подсигурени от "Мерк България" ЕООД чрез Горица Иванова и ЗЕАД “Булстрад Виена Иншурънс Груп” чрез Пламен Шинов и Яна Стойкова - Николчева. Още, с дарения се включиха и Ивелина Ваклинова, Николета Аргирова, Viktoriya Lazarova, Калина Начева, Венцислав Занев и др.

 

Сърдечни благодарности към ръководството на район Младост, за това че подкрепихте каузата ни, предоставяйки ни помещения за провеждане на занятия и библиотека, за цялата учебна година.

 

Екипът на Фондация "Дари знание", изказва своите сърдечни благодарности към всички дарители, които помогнахте да осъществим и това наше начинание, в подкрепа на ученици.

 

Някои от каузите на Фондация "Дари знание" бяха започнати и реализирани чрез Фондация "Добро за всеки".