Дари лаптоп, компютър или смартфон на ученици в нужда

Дари лаптоп, компютър или смартфон на ученици в нужда

Повече от 100 деца в неравностойно положение от различни райони: Монтана, Берковица, Мездра, Правец и София, вече разполагат с лаптоп, компютър или смартфон и са в крак с темповете на дигитализацията в училищата, благодарение на дарители, които се включиха в инициативата ни. Вече подсигурихме техника и на осем библиотеки в изброените райони, за да бъдат изградени компютърни кътове, в които ученици в нужда могат да използват интернет и така по-лесно да си подготвят уроците, тъй като нямат необходимите условия у дома.

 

Фондация "Дари знание" продължава с постоянната кауза за набиране на лаптопи, компютри и/или смартфони. Целта е все повече деца да разполагат с техника, да могат да ползват интернет в близката библиотека и да подготвят домашни, да проверяват оценките си в shkolo и т.н. Така ще продължаваме да изграждаме нови компютърни кътове в други райони на страната.

 

Необходимо е устройствата да са в пълна изправност, без нужда от ремонт или преинсталация: с технически параметри, позволяващи провеждане на видеовръзка.

 

Как да доставите дарението си? Можете да занесете дарението си лично или да го изпратите по куриер за своя сметка:

  • Офиса на фондацията ни: в гр. София, ж.к. Младост 3, бул. “Александър Малинов” №51, ТЦ "Метро Сити". Офиса е отворен всеки вторник, сряда и четвъртък между 15:30 и 18:30 ч., след предварителна уговорка на посочения телефон. Ако никой от посочените дни не е удобен за вас, обадете ни се за да помислим за друга възможност.
  • Адреси на куриерските фирми, с които работим: офис на Спиди - София, Младост 3, бл. 380; офис на Еконт - София, Младост 3, комплекс "Гардения". Получател: Фондация "Дари знание". Телефон: 087 933 9009.

Последната година получихме техника, като част от нея се наложи да дадем за ремонт в сервиз. Оставяме банкова сметка за дарения, които ще се използват за купуване на техника, аксесоари или други необходими части, за сервиз и т.н.:

  • Банкова сметка на Фондация "Дари знание" в ОББ:

IBAN: BG50UBBS80021041831350

BIC: UBBSBGSF

Титуляр: Фондация Дари знание

Основание за превод: дарение - Подари образование на деца

 

Екипът на Фондация „Дари знание" е отворен за създаване на корпоративни партньорства в областта на образованието, науката и културата.

 

Фондацията сключва писмен договор с лицата, желаещи да осъществяват дарителство. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и непожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.