Помогни на деца в нужда да участват в разкопки в град Велики Преслав

Помогни на деца в нужда да участват в разкопки в град Велики Преслав
13 юли 2023

Резултати виж тук

 

Щастливи сме да ви представим различна кампания, насочена към децата от "Дари знание". Поканата ни от Фондация Open Space да изпратим деца, които да се включат в образователна програма с разкопки в град Преслав е факт, а ние не разполагаме с много време.  

 

В инициативата ще участват младежи от девет държави като доброволци с подкрепата на Европейската програма "Европейски корпус за солидарност".

 

Нека да се обединим и да дадем възможност на деца от семейства в нужда да обменят опит и знания с младежи от други държави, да подобрят своята увереност и независимост и да стимулираме тяхното любопитство чрез досега им до историята лице в лице.

 

За целта е необходимо да съберем средства, за да изпратим своите най-заслужили ученици, които неуморно се трудиха през изминалата учебна година. Престоят на едно дете за четири дни е 210 лева (включва три нощувки, храна и транспорт).

 

От всички нас зависи колко деца ще успеем да изпратим, за да се потопят в дълбините на историята и да видят науката отблизо.

 

Банкова сметка на Фондация "Дари знание" в ОББ:
IBAN: BG50UBBS80021041831350
BIC: UBBSBGSF
Титуляр: Фондация Дари знание

Основание за превод: Подари образование на деца
 

Програмата в град Преслав е от 1 до 30 август (ние можем да се включим в този период).

 

Кампанията за набиране на средства е до 31.07.2023 г.

 

Фондацията сключва с лицата, желаещи да осъществяват дарителство, писмен договор. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и непожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.