Фонд

"Каквото посееш, това ще пожънеш."
 
Водени от тази мисъл, ние от Фондация "Дари знание", създаваме фонд за набиране на средства, които да подпомагат основната ни цел - да създадем светло бъдеще за нашите деца и за България.
 
Големият напредък и бързото развитие на Фондацията с привличането на много съмишленици ни дава ясен знак, че сме на прав път. За да продължим по него, ни е необходима подкрепа от всякакъв вид. В дейността ни са нужни средства за: покриване на разходи за наеми на помещения и консумативи към тях, хонорари за специалисти, за лагери, а също и за осигуряване на неотложни медицински грижи за ученици от школата и др.
 
Децата от семейства с недостиг на финанси са най-уязвими и в риск от отпадане от образователната система. Ние от Фондация "Дари знание" подкрепяме ученици и желаем да им осигурим: равен достъп до образование; да получават образование според индивидуалните им потребности; да получават подкрепа при срещани трудности; да имат добре обучени и мотивирани преподаватели; да учат в спокойна и ненасилствена среда.
 
Редовно ние се сблъскваме и с други проблеми, които ни пречат да осъществяваме своята пълноценна работа. Недостигът на средства в част от тези семейства, често оказва отрицателно влияние върху здравето на децата. Забелязва се липса на стоматологична грижа. Не достигат средства за елементарни лекарствени и санитарни продукти. С такива проблеми се сблъскват нашите деца, а те водят до липса на концентрация, болка и невъзможност за работа.
 
Висок процент от децата при нас не пътуват: не ходят на море, планина, екскурзии, различни мероприятия и др. Ето защо нашето намерение е и тук да подадем ръка, защото всяко начинание отваря кръгозора на децата и ги обогатява.

Да подадем заедно ръка на нашите деца и да осветим пътя им напред, като осигурим необходимите условия за качествено образование, грижа и съпричастност. Подкрепете ни!
 
Банкова сметка на Фондация "Дари знание" в ОББ:

IBAN: BG50UBBS80021041831350

BIC: UBBSBGSF

Титуляр: Фондация Дари знание

Основание за превод: дарение - Подари образование на деца

 

Екипът на Фондация „Дари знание" е отворен за създаване на корпоративни партньорства в областта на образованието, науката и културата.

 

Сърдечно благодарим на всички, които се отзоват в благотворителното начинание на Фондация "Дари знание".