Дари запазен лаптоп на селски библиотеки край Мездра и Правец, където ще учат деца в неравностойно положение

Дари запазен лаптоп на селски библиотеки край Мездра и Правец, където ще учат деца в неравностойно положение
19 януари 2023

Резултати виж тук

 

60 деца в неравностойно положение от района на Правец вече разполагат с лаптоп и са в крак с темповете на дигитализацията в училищата, благодарение на дарители, които се включиха в миналата кампания "Подари запазен телефон или лаптоп на деца в неравностойно положение", на Фондация "Добро за всеки". И още - вече две библиотеки в района се сдобиха с компютърен кът, в който ученици в нужда могат да използват интернет и така по-леко да се подготвят с уроците си – условия, които им липсват у дома.

 

Този успех, а и от фактът, че все още десетки малчугани в Правешко нямат достъп до необходимите технологии за обучението си, взехме решение да разширим обхвата на есенната мисия и да потърсим помощ от вас и останалите герои в Timeheroes.org. Този път се търсят лаптопи за оборудването на учебни кътове в библиотеките на четири села край Правец (селата Видраре, Осиковица, Джурово) и Мездра (село Моравица), които нуждаещи се ученици ще могат да посещават свободно.

 

Търсят се 14 лаптопа, които да отговарят на следните изисквания - да са в пълна изправност, без нужда от ремонт или преинсталация.

 

Разбира се, ако имате възможност, можете да дарите и нов лаптоп.

 

Техниката се приема в офиса ни: в гр. София, ж.к. Младост 3, бул. “Александър Малинов” №51, ТЦ "Метро Сити". Офиса е отворен всеки вторник, сряда и четвъртък между 15:30 и 19:00 ч. Ако никой от посочените дни не е удобен за вас, обадете ни се, за да помислим за друга възможност.

 

Можете да изпратите устройствата и по куриер за ваша сметка, без значение кой ден ще пристигнат:

  • до офис на Спиди: София, Младост 3, бл. 380;
  • до офис на Еконт: София, Младост 3, комплекс "Гардения".

Получател: Фондация "Дари знание", Мариана Костова
Телефон: 087 933 9009

 

Кампанията е до 10 май 2023 г.

 

Фондацията сключва с лицата, желаещи да осъществяват дарителство, писмен договор. Изключение правят лицата, направили анонимни дарения и непожелали да сключат договор, лица по време на кампании с кутии за дарения или публично оповестени банкови сметки.