Дари помагала, книги и учебни пособия за подготовката за матурите на деца в неравностойно положение

 Дари помагала, книги и учебни пособия за подготовката за матурите на деца в неравностойно положение

Какво направихме към кампанията ни "Дари помагала, книги и учебни пособия за подготовката за матурите на деца в неравностойно положение"?

 

Дни след като кампанията ни беше обявена, г-н Мирослав Яръмов, дари в помощ на образователния ни център голяма част от учебните пособия и санитарни материали, разбира се месец и половина след това те привършват, все пак това са 5 групи от по 6, 7 деца, които посещават безплатно занятия при нас по български език, английски език и математика. Разбира се имахме и други дарители, много и то ученици във 2-ри клас :) всички от ЧСУ "Българско школо". Това си беше голяма изненада за нас. Винаги е толкова приятно и забавно, когато се включват деца, толкова усмивки и радост носят те. Напълниха три кашона с дарения, единият с учебни пособия, вторият с книги и третият със санитарни материали. Благодарим Ви!

 

Разбира се имахме и още дарители, като част от тях се наеха с нелеката задача да подсигурят по-голямата част от книги, за библиотеката ни - ЗЕАД “Булстрад Виена Иншурънс Груп” чрез Пламен Шинов и Яна Стойкова - Николчева, Мерк България ЕООД чрез Горица Иванова. Да направим библиотека към образователният ни център е една от приоритетните ни задачи, която беше важно да бъде запълнена с достатъчно литературни произведения и помагала за учениците от 5., 6. и 7. клас, посещаващи занятия при нас.

 

Сърдечни благодарници към Николета Аргирова и Ивелина Ваклинова, за това че от самото начало повярваха в нас и се отзовават с дарения при повечето ни инициативи. Благодаря на всички дарители: Мария Минчева, Галена Славова, Лилия Въжарова, Елица Стоева, Йоана Айкова, Катя Николовa, Joana Choleva, Планена Маринова, Даниела Кънева, Цветомира Маринова, Dobromir Yankov, Николета Н., Боряна Бонева, Таня Цветанова, Maria Petrova, Елена Златанова, Емилия Попчева, Emiliya Kaloferova, Валентина Иванова, Коста Грудов, Таня Савова, Мартина Друмева, Viktoriya Lazarova, Alexandra Dokleva, Таня Петкова, Калина Начева, Росица Керина, Венцислав Занев.

 

Сърдечни благодарности и към ръководството на район Младост, за това че подкрепиха каузата ни като ни предоставиха помещения за провеждане на занятия, за цялата учебна година.

 

Всички заедно успяхме да положим началото на образователният ни център, в които се обучават ученици, които досега не са имали шас да посещават частни или допълнителни уроци на друго място.

 

Някои от каузите на Фондация "Дари знание" бяха започнати и реализирани чрез Фондация "Добро за всеки".