Води уроци по български, английски и математика на деца в неравностойно положение в София

Води уроци по български, английски и математика на деца в неравностойно положение в София

В дните покрай Деня на будителите екипът на Фондация "Дари знание" благодари искрено на всички доброволци, които се включиха да преподават в часовете от програмата ни в новата учебна година. За нас вие сте част от съвременните будители, защото ни дарявате с времето, знанията и уменията си, за да подкрепяме деца в неравностойно положение.

 

Учебната 2023/2024 година в програмата ни започна с 53-ма ученици от 6. 7. и 8 клас (в групи и индивидуално). Сега ще наблегнем предимно на занятия по математика, български и английски език, като часовете ще бъдат повече от тези на миналогодишната програма.

 

Допълнително за учениците е планувано да посетят няколко пъти театър и места, свързани с исторически забележителности. Вече имаме билети за 30 ученика за постановка в Младежкия театър "Николай Бинев".

 

В основата на всичко обаче стои знанието. Затова ключова ценност за нашата дейност са доброволците. От все сърце благодарим на всеки, който се включи! Благодарение на вашия труд, ученици, чиито семейства нямат средства за допълнителни уроци, ще получават възможност за допълнителни знания чрез приятелско отношение и разбиране. Работата и постигнатото до тук ни дават увереност, че сме на прав път. И искаме да продължим заедно. Голямата награда е това, че учениците идват с желание. Благодарим ви!