Дари запазени мишки, клавиатури, слушалки и смартфони за ученици от села край Правец и Мездра

Дари запазени мишки, клавиатури, слушалки и смартфони за ученици от села край Правец и Мездра

Фондацията ни специално създадена да работи в областта на образованието, подпомагане творческото развитие и умения на децата, основно в грижата за подрастващи в неравностойно положение реализира още една успешна кампания: "Дари запазени мишки, клавиатури, слушалки и смартфони за ученици от села край Правец и Мездра". Инициативата стартира седмица след приключване на кампанията ни: "Дари запазен лаптоп на селски библиотеки край Мездра и Правец, където ще учат деца в неравностойно положение", като основната ни цел беше да подсигурим липсващи периферия и аксесоари към вече приготвените за дарение компютри. Чрез двете каузи успяхме да съберем достатъчно компютри, клавиатури, мишки, слушалки, дори и смартфони за 26 ученици.

 

Техниката беше разпределена между учебните кътове в библиотеките и лично на ученици от седем села: в района на Правец (селата Видраре, Осиковица, Джурово и Равнище), в района на Мездра (село Моравица), в района на Берковица (село Сумер) и в района на Монтана (село Замфирово). 5 деца от София също получиха мобилен апарат.

 

Благодарим на всички дарители, които подкрепихте децата в неравностойно положение и подпомогнахте образователните им стремежи в областта на информатиката.

 

Още кадри:

https://www.facebook.com/dariznaniebg/posts/223363667336852