Дари консумативи и принадлежности на учебния ни център за деца в неравностойно положение

 Дари консумативи и принадлежности на учебния ни център за деца в неравностойно положение
"Благодаря". Това е думата, която чухме много пъти в последните седмици покрай обученията и заниманията за ученици в неравностойно положение, които Фондация "Дари знание" организира. Радостни сме, че много родители ни благодариха за труда и времето, вложени от нашите доброволци и екипа ни.

Това "Благодаря" осмисля усилията на всички нас и ни дава сили да се стремим да даваме още повече. На свой ред и ние искрено благодарим на всички, които ни се довериха и даряваха средства и пособия, за да могат заниманията да протичат нормално.

Цяло лято нашите доброволци провеждаха уроци, като програмата ни беше разнообразна. Общо 26 ученика редовно идваха на английски език, информационни технологии, голяма част твориха в арт работилниците ни, а част от децата играха и волейбол. Освен групите по изброените предмети, част от децата идваха и самостоятелно по математика и български език - предимно учениците, които сега са в 7 клас и на пролет им предстои матура.
 
Признателността към нас е знак ние да продължим да работим в подкрепа на деца от социално слаби семейства. Защото те няма как да посещават допълнителни уроци или занимания, които им допадат.
 
Изказваме сърдечни благодарности към всички дарители, които ни подкрепихте да подсигурим нужните материали за провеждането на занималнята ни през лятната ваканция. Голяма част от децата бяха в София през лятото и успяха да използват времето си пълноценно, за да научат нови неща и да творят.

Благодарим ви!