Помогни на ученици в неравностойно положение да се подготвят за матурите по български, английски или математика след 7. клас

Искам да изкажа благодарността си към всеки доброволец за решението да ни подкрепи в тази нелека задача. Образованието е съществена част от развитието на всеки човек, затова да наблегнем на пълнота от знания, необходими за всяко дете е огромен труд и решението да се включите в мисията говори за отговорност във всеки, имайки се предвид, че ангажираността не е за ден или седмица.

 

Мисията ни "Помогни на ученици в неравностойно положение да се подготвят за матурите по български, английски или математика след 7. клас" стартира на 11.02.2023.

 

Много доброволци се записахте, това е признание за нас, но ние не можем да ангажираме всички. Затова решихме да стартираме с доброволците, които вече са преподавали или преподават на ученици.

 

Отново благодаря на всички! Не ни е лесно да изберем някой, а друг не. Вярвам, че по нататък с тези от вас, които няма да имат възможността да се включат в провеждането на занятия, ще можем да си сътрудничим в други, следващи инициативи.

 

---------

 

Какво успяхме да постигнем до сега, за каузата  "Подари образование на деца"?

 

През втория срок на учебната 2022/2023 година при нас вече се обучават 76 деца от 5., 6., 7. и 9 клас по следните дисциплини: математика, български език, английски език, история, география, физика, рисуване и фотография. Центъра ни разполага с пет кабинета и 27 преподаватели, които преподават на учениците полагайки доброволчески труд, в група и индивидуално.

 

Благодарим на район Младост за 4 предоставени помещения и на Анди студио за още един оборудван кабинет за провеждане на занятия, който стартира средата на месец февруари 2023 г.

 

Благодарим и на TimeHeroes за съдействието - мисията ни е неосъществима без всички 15 доброволци, които застанаха зад каузата ни и поеха нелеката задача да предадат знанията си на учениците.

 

Сърдечни благодарности и към Questers, които дариха бюра, столове и шкафчета за центъра ни.

 

При нас се провеждат и индивидуални обучения на деца потърпевши от насилие. Всяко дете има преподавател по математика, български и английски език, като целта е освен знанията по изброените предмети, тези деца да почувстват, че в света им любов, уважение, подкрепа и истинско приятелство.

 

Искренни благодарности към всички, които по един или друг начин застанахте зад каузата ни!

 

Някои от каузите на Фондация "Дари знание" бяха започнати и реализирани чрез Фондация "Добро за всеки".